Gratis fles bubbels? Check onze actie!
Hotel Grand Canal Delft
Discount slider image

Gratis fles bubbels? Check onze actie!

Om de renovatie van onze Superior en Deluxe kamers te vieren ontvangt u gratis fles bubbels wanneer u in februari of maart bij ons verblijft en dit kamertype boekt! Het enigste wat u hoeft te doen is de code FREEBUBBEL23 te vermelden bij uw boeking.

Check beschikbaarheid

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren | Openbaar vervoer

Hotel Grand Canal ligt midden in de binnenstad van Delft.
Op korte afstand zijn er verschillende parkeer mogelijkheden, het is wel mogelijk om bij het hotel even te stoppen om uw bagage uit te laden.
Houd u er rekening mee dat parkeren langs de grachten niet toegestaan is, dit zijn namelijk vergunninghouders plekken.
De dichtstbijzijnde parkeergarage is:

– Zuidpoort Garage ( parkeergarage 400 meter van het hotel )
60 minuten: €3.20
Maximaal dagtarief: €19.20

Indien u in het bezit van een gehandicapten kaart is parkeren gratis, u dient wel vooraf uw kenteken aan te melden.
Ga voor meer informatie naar de volgende website:

Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart

Ook willen wij u er op attenderen dat sommige delen in de binnenstad vrij is van auto’s.

Controle in de autoluwe binnenstad vind plaats op basis van het kenteken. Dit voorkomt aanrijdschades en is gebruiksvriendelijker en eenvoudiger. Iedereen met een ontheffing kan zo het gebied inrijden.
Om het autoluwe gebied in te mogen rijden heeft u een ontheffing nodig op het kenteken van uw voertuig. Camera’s registreren het kenteken wanneer u het gebied inrijdt. Als u een ontheffing heeft kunt u zorgeloos het autoluwe gebied inrijden. Heeft u geen ontheffing? Dan ontvangt u een boete.

 
 

Openbaar vervoer

Hotel Grand Canal zit op enkele minuten lopen van het centraal station, u steekt over bij het station, loopt de ”barbarasteeg” in en u kijkt gelijk tegen de zijkant van ons hotel op !
Delft is goed te bereiken met de tram, trein en bus. Hieronder vind u wat informatie over het openbaar vervoer.

Trein
Delft heeft 2 stations, station Delft Campus en station Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Delft.
Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje of retourtje kopen bij een automaat op het station. (vergeet met beide kaarten niet in en uit te checken!)

Trams
In Delft rijden 2 tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Nieuwe Plantage). Tram 1 en 19 stoppen beiden voor het station van Delft. Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje kopen bij de tram chauffeur, bij een automaat in de tram of een dagkaart bij T.I.P. vergeet met de chipkaart niet in en uit te checken. U kunt alleen met kaart betalen.

Bussen
Voor het station ligt een groot busplatform. Hier stoppen bijna alles stads- en streekbussen.
Hiervoor heeft u een ov chipkaart nodig. Bent u niet in het bezit van een ov chipkaart? Dan kunt u een los kaartje kopen bij de bus chauffeur of een dagkaart bij het T.I.P. vergeet met de chipkaart niet in en uit te checken.

op de volgende site kunt u de tijden van treinen, trams en bussen opzoeken

https://9292.nl/